talent IQ
 
kom uit de verf!

Gebaren op school !

Creativiteit: dingen bedenken of doen die nieuw zijn, zonder je direct vast te houden aan aangeleerde manieren en vaste patronen. Jonge kinderen leren veel door nieuwe diengen te doen, doordat ze nog weinig vaste patronen kennen. Hoe heerlijk is het dan als ze hier op de peuterspeelzaal, op school of bij de BSO ook extra aandacht aan besteden! 

De training voor kinderwerkers neemt 3 dagdelen in beslag. Op interactieve wijze maken de professionals kennis met het gebruik van gebaren, leren ze de do’s & don’ts, liedjes, spel, voorlezen en andere fijne kneepjes van het gebarenvak. Als vanzelfsprekend verschilt de inhoud van de training voor basisschoolpersoneel met dat van een kinderopvang, gastouderbureau of BSO. De Kindergebarenjuf staat voor kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Daarom is er van tevoren uitgebreid contact met de organisatie over de inhoud van de training.

De cursusavond voor ouders is een interactief moment rondom gebaren en een kleine samenvatting van de training voor professionals. Ouders vinden het prettig om te weten waar hun kinderen mee bezig zijn. Het zij op school, bij de gastouder, of op de BSO. 

Aantal deelnemers: vanaf 4 personen (professionals)

Kosten: €125,- p.p. inclusief consumpties