talent IQ
 
kom uit de verf!

Over Veerle

Als moeder van twee dochters met een ontwikkelingsvoorsprong weet Veerle als geen ander hoe intensief opvoeden kan zijn. Na 7 jaar als doktersassistente te hebben gewerkt binnen de huisartsenzorg, heeft ze besloten zich 100% te focussen op haar gezin als fulltime moeder. Haar oudste (2013) zit na een versnelling in groep 3. De jongste (2015) start komend seizoen op de basisschool. 

Tijdens haar fulltime moederschap heeft Veerle niet stil gezeten. Zo is ze sinds gecertificeerd docent baby- en kindergebaren (De Kindergebarenjuf), via Swedoro heeft ze zich extra verdiept in Nederlandse Gebarentaal door drie modules NGT AB* te volgen. In het verlengde hiervan illustreert ze gebarenafbeeldingen voor de boekenreeks Saartje van Esther Vliegenthart. Tevens verzorgen zij gezamenlijk workshops en trainingen op maat rondom taalontwikkeling en autisme. 

In haar zoektocht naar de juiste gebruiksaanwijzing voor haar dochters, kwam Veerle in contact met Lilian van der Poel. Zo kwam haar jongste dochter bij de ukIQ peutergroep in Gouda terecht en zag ze een enorme verandering ontstaan rondom het doen en laten van haar dochter. Onder andere reduceerden de frustraties en werd haar dochter een stuk expressiever. Om dit succes met andere opvoeders en kinderen te kunnen delen, heeft Veerle de ukIQ opleiding gevolgd welke ze in juni 2019 met succes af hoopt te ronden.

 *Nederlandse Gebarentaal voor Algemeen Belangstellenden