Communiceren is nog nooit zó leuk geweest...

Workshop 

Vind je het leuk om op een interactieve manier kennis te maken met baby- en kindergebaren? Werk je als gastouder of in de kinderopvang en ben je benieuwd of baby- en kindergebaren past binnen jullie schema? 
 
Een workshop duurt 45 à 60 minuten en de kosten bedragen €10,00 per persoon. Binnen een straal van <10 km vanaf Krimpen a/d IJssel breng ik geen reiskosten in rekening. Daarbuiten breng ik reiskosten in rekening à €0,25 per gereden kilometer.

Workshop Dieren
Wat is het gebaar voor leeuw? Pluk maar aan de vacht van het schaap, of tover de snorharen van de poes tevoorschijn! Deze leuke workshop is speciaal voor ouders, gastouders, opa's, oma's en kinderwerkers die aan de slag willen met baby- en kindergebaren. Door middel van interactie en spel gaan we aan de slag met gebaren rondom het thema "dieren". Deze avond is ook zeer geschikt als eerste kennismaking met baby- en kindergebaren. Nieuwe datum: woensdag 24 januari 2018 om 20.00uur!

Nieuwe workshop: Gebaren van de week !
Kosten: €12,50 per volwassene, €5,- per kind
Lees hier meer over deze workshop.
Babyshower
Is je vriendin, zus of buurvrouw zwanger? Graag kom ik met goodiebags, gebarenboekjes en babyhapjes bij jullie langs! 
Nadat de zwangere van de schrik bekomen is, gaan we aan de slag met de eerste gebaren rondom het thema baby en verzorging. Denk hierbij aan de gebaren voor luier, poep, banaan en slab. Daarna gaan we foute spelletjes doen zoals "ik ga op pad en ik neem mee...", babyhapjes proeven (raad de smaak en maak het gebaar) en liedjes zingen met gebaren. De babyshower zullen we afsluiten met een ouderwetse gebarenbingo.
De babyshower neemt net als de workshop, ongeveer 45-60 minuten in beslag en kost €12,50 per persoon, de zwangere is gratis. Binnen een straal van <10 km vanaf Krimpen a/d IJssel breng ik geen reiskosten in rekening. Daarbuiten breng ik reiskosten in rekening á €0,25 per gereden kilometer.