Communiceren is nog nooit zó leuk geweest...

Gebaren op school !
Creativiteit: dingen bedenken of doen die nieuw zijn, zonder je direct vast te houden aan aangeleerde manieren en vaste patronen. Jonge kinderen leren veel door nieuwe dingen te doen, doordat ze nog weinig vaste patronen kennen. Hoe heerlijk is het dan als ze hier op de peuterspeelzaal, op school of bij de BSO ook extra aandacht aan besteden en meer de focus op leggen. Meld je school nú aan een voor een Kindergebaren-combi-deal. De juffen en meesters worden getraind zodat ze op een laagdrempelige manier gebaren kunnen inzetten in de klas en de ouders krijgen een gratis lesavond cadeau!

De training voor kinderwerkers neemt 3 dagdelen in beslag. Op interactieve wijze maken de professionals kennis met het gebruik van gebaren, leren ze de do’s & don’ts, liedjes, spel, voorlezen en andere fijne kneepjes van het gebarenvak. Als vanzelfsprekend verschilt de inhoud van de training voor basisschoolpersoneel met dat van een kinderopvang, gastouderbureau of BSO. De Kindergebarenjuf staat voor kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Daarom vind ik het belangrijk dat er van tevoren contact is met de organisatie over de inhoud van de training.

De cursusavond voor ouders is een interactief moment rondom gebaren en is een kleine samenvatting van de training voor professionals. Ouders vinden het prettig om te weten waar hun kinderen mee bezig zijn. Het zij op school, bij de gastouder, of op de BSO. Dat is de reden dat De Kindergebarenjuf een combideal in het leven heeft geroepen.

Aantal deelnemers: vanaf 4 personen

Kosten: €125,- p.p. inclusief consumpties

Aanmelden kan hier !